Den smarte måde at komme til og fra studiet på

Martin Stendahl Dyrhøj 12/06-2017

Er du træt at cykle frem og tilbage til studiet, men vil gerne have fornemmelsen af den friske luft, og den opfriskende følelse der medfølger?

 

I takt med af teknologien indenfor batterier udvikler, sig så kommer der nemlig en lind strøm af helt nye elektriske køretøjer. Nogle af dem er bare blevet mere effektive, og nogle af dem er ganske enkelt helt nye fordi batterierne nu fylder mindre, hvilket giver flere muligheder. Udover størrelse er de også blevet mere effektive, hvilket giver længere rækkevidde på små batterier, og man kan dermed lave mindre køretøjer.

Til trods for rigide regler omkring disse nye køretøjer så kan man som studerende nemt og billigt erhverve sig et elektrisk køretøj som helt lovligt gør transporten til og fra studiet lettere, men stadig giver frisk luft og en opvækkende fornemmelse inden studiestart. Hos Rull.dk som er en af de førende butikker indenfor handel med elektriske køretøjer såsom el scootere udtaler man. “ vi ser en stor stigning i salget af elektriske køretøjer, og specielt de elektriske løbehjul, og små scootere/løbehjul er populære.”

 

 

Selvom det stadig er begrænset hvor mange forskellige forhandlere der er af disse køretøjer så kan det dog godt betale sig at kigge sig lidt for. De sælges nemlig i forskellige prisniveauer, og fra forskellige producenter. Det kan derfor være en god ide at tjekke Pricerunner, inden køb for at sikre at du får den bedste pris.

 

Udover pris skal man også være bevidst omkring at få et køretøj som passer til ens behov. De forskellige løbehjul og scootere fås nemlig med et væld af forskellige motorstyrker, og det kan være lidt en jungle at finde rundt i hvis man ikke er teknisk begavet. I forhold til lovgivning så er det kun scootere op til 250W der er lovlige, og disse har alt afhængig af vægt en hastighed på cirka 15 km/t.

Mange af de forskellige fabrikanter sælger dog løbehjul helt op til 2000W som vil give dig en hastighed på 50-55 km/t, som dog så teknisk set kun må bruges på privat grund.

 

 

Slutteligt før du beslutter dig om nogle af alle disse nye elektroniske muligheder er noget for dig kan det være en god ide at skele til hvor langt du skal køre. Der bruges nemlig forskellige batterier, og såfremt der er langt til studie kan de ekstra penge det koster at få en model med et lithiumbatteri være godt givet ud. Et litium batteri holder både til flere ladninger, og giver typisk også en længere rækkevidde end traditionelle batterier. Hvis du virkelig vil nørde batterier, så har Batteribyen.dk en god sektion. Under alle omstændigheder er det dog en tanke værd, før du render ud og køber et løbehjul som ikke kan klare det, det egentlig er købt   for.

 

Med disse tips burde du være godt klædt på til at gøre din hverdag til og fra studie, eller bare transport rundt i din hverdag betragteligt nemmere.

 

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...