Tanker fra en bachelor studerende

Pernille Thorup 10/03-2016

Jeg går på 6. semester på International virksomhedskommunikation og engelsk, og det betyder, at det er bachelor-tid.
Jeg er lige så lige kommet for alvor i gang med mit bachelor projekt og har lagt mærke til en del  tanker/følelser som strejfer forbi i dette forløb, som jeg lige ville dele med jer :)

 

 

1. PANIK - Jeg har jo ikke valgt et specifikt emne endnu, og det har alle de andre. Betyder det, at jeg allerede er bagud?

 

2. Jeg er jo totalt med! Jeg har valgt et emne, og min vejleder siger, at det lyder spændende. Så må der vel være noget om det. Det kører bare...

 

3. Nej, hvor er jeg bare bagud! Hvor langt tid kan det tage at lave interviews?!

 

4. Videnskabelig metode siger du? Øhm..... Nej se, kage!

 

5. Der er jo masser af tid til aflevering. Jeg mener, det er jo først den 10. maj... Var der nogen, der sagde, de skulle i byen?

 

6. Jeg burde egentlig læse, men jeg skal jo også holde mig i form, så nu tager jeg en løbetur på 20 minutter, men der skal jo også sættes tid af til at restituere... Skal der ikke? To timer det er en okay pause...

 

7. Okay, nu skal der virkelig arbejdes! Nej se, der er et nye afsnit af Suits.

 

Jeg bilder mig selv ind, at disse tanker, er meget normale i en skriveproces, eller så er det kun mig, der panikker lidt på forhånd. Hvis i har nogle tanker, i vil supplere med, kan i bare smide dem i en kommentar under indlægget :)

 

//Pernille  

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...