Hvad er det bedste mobilabonnement til studerende?

Sebastian Raphael Riis 26/09-2016

Rækker SU’en ikke til et ordenligt mobilabonnement? Mobilmarkedet kan være uoverskueligt og besværligt. Dette betyder, at mange studerende ikke skifter deres mobilabonnement, fordi det er for vanskeligt. Derfor kan de studerende oftest spare rigtig mange penge på deres mobilregning. Herunder kan du finde det billigste mobilabonnement til netop dig, så SU’en rækker lidt længere.

 

Forbrug for en studerende

 

Hvad har man egentlig brug for af mobilabonnement, når man er studerende? Jeg har opsat tabellen nedenunder efter det, jeg mener, er behovet for en studerende. Jeg mener, at en studerende har brug for nok data til at kunne bruge de forskellige sociale medier tilstrækkeligt. Derudover synes jeg personligt, at et abonnement skal indeholde taletid, da vi som studerende ofte ringer rundt til venner osv. Derfor har jeg kun inkluderet abonnementer, som indeholder mere end 5 timers tale, samt data på 5 GB eller over.     

 

 

Spar over 1055 kr. om året på mobilabonnement

 

Som man kan se fra den ovenstående tabel, tilbyder det nye mobilselskab Tjeep det billigste abonnement til 79 kroner om måneden. Her får man 10 timers tale, så man kan ringe rundt til andre medstuderende. Derudover giver Tjeep 5 GB data, så du kan være opdateret på de sociale medier. Hvis du dog også bruger din mobil til at streame videoer og serier, skal du have mere data. Her vil et abonnement som Plenti være perfekt. De tilbyder fri tale samt fri data til 119 kroner om måneden. Så kan du altså være med på de sociale medier, streame din favorit serie og ringe til dine venner uden nogen former for begrænsning.

 

Man kan altså spare mange penge hvert år på at vælge det rigtige mobilabonnement. Du kan derudover spare endnu flere penge ved brug af Plenti, da du også får 50 GB datadeling, hvilket vil sige, at du faktisk kan spare dit bredbånd væk.

 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvor du skal finde det bedste mobilabonnement, der passer til dit behov og dine ønsker, kan du sammenligne forskellige telefonudbydere på Samlino.dk. Priserne ovenfor er gældende per 14. september 2016.

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...